Glimtar från nygamla sovrummet
Här får ni några glimtar från vårt nygamla sovrum. 
 
Vi bodde där tidigare, men nu har barnen delat på det stora rummet i många år. Häromveckan fick vi nog och styrde om. 9-åringen fick ta vårt svartvita sovrum på nedervåningen medan vi flyttade upp till det höga snedtaket igen. Det ska tapetseras/målas om framöver och vi drömmer om att göra det till en riktig oas. 
 
Den som är minst nöjd med det hela är stora barnet, nästan 12 år och saknar lillasyskonet att ligga och snacka med på kvällarna. Att ropa åt dem att vara tysta och sova har liksom ändå varit ett ganska kärt görande. Mina små hjärtan har haft så roligt på kvällarna när de pratar, pratar och pratar. Nu får nästan-12-åringen nöja sig med att dela våningsplan med mamman och pappan ;) Eftersom vi bara bor i 3 rok får nästan-12-åringen bo i en hall utanför vårt stora rum. Med loftsäng och lite andra smarta lösningar blir det i alla fall ett eget hörn i lägenheten. Eftersom 9-åringen tar upp mest plats och har flest prylar var behovet av eget rum störst just där, just nu. 
 
Jag tror att vi överlag tycker om det här nya väldigt mycket. Så här såg det ut när vi börjat få någorlunda ordning i rummet efter flytten. Det är fortfarande lite röj kvar att ta tag i. 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag alltså bytt miljö på kontoret i och med att vår avdelning flyttade till nytt utrymme, samt fått lite ny luft på hemmaplan. Det här rummet och den här möbleringen har ingen koppling till alla månader av orkeslöshet och sängliggande. Det har inte samma koppling till alla tårar och alla ångestnätter. Det blir något nytt och det känns så befriande! Det kommer bli hur bra som helst det här när det är klart! 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress