En usel dag!

Alltså, jag har varit med om värre, men det har varit en rätt usel dag. Jag har mått dåligt rakt igenom. Natten var hemsk och när jag vaknade var jag både frusen och svettig på samma gång. 


Men jag har ingen feber eller liknande. Det är antagligen inget sånt. 

Oavsett vad det är så har jag en dålig dag. Såna går över. Jag ställer in allt som går nu under eftermiddagen. På något vis tog jag mig igenom dagen på jobbet, men jag minns inte riktigt hur det gick till. 

Kanske är det bra träning, att ha dåliga dagar. Det är väl så livet funkar? Nån dålig dag då och då... bara de inte blir för många och kommer för ofta. Dåliga dagar kanske behövs för att vi ska kunna påminna oss om balansen och vikten av vila. Så vi inte rusar för fort fram. 

Igen. 

Anonym

Var rädd om dig vännen!
Kram Sofia

Svar: Åh, ja jag försöker....ibland går det bättre, ibland sämre. Kram
Linnéa

Camilla

Dåliga dagar kan kanske behövas som du säger, men hoppas din morgondag blir bättre! Man uppskattar ju dessutom de bra dagarna ännu mer efter att ha mått kasst.

Svar: Det har du helt rätt i! <3
Linnéa

Lotta

Vet inte vad det är just nu, jag har också en dipp. Svårt att sova, tårarna bränner, slut i kroppen, allmänt blä.. Nya tag!

Svar: Det är konstigt. Tycker jag ser och hör det lite varstans. Att många har en svacka, friska som sjuka. Hoppas att det vänder så vi alla får må lite bättre framöver. Var rädd om dig!
Linnéa

Tankar om utmattning

Ta hand om dig, vila och glöm inte att allt du varit med om den senaste tiden naturligtvis sätter sina spår i själen också. Inte bara kroppen. Det låter som en enkel sak, men vila kan bota de mest knasiga stressymptom. Stor kram!

Svar: Ja, det är så lätt att glömma och bara köra på så fort en får chansen. Lätt att tänka att nu är det över, nu går det bättre, men det är fortfarande så jäkla ömtåligt och jag har så små marginaler. Både inom mig själv och utanför mig själv. Ingen sjukskrivning och sänkt inkomst eftersom jag inte kan jobba fullt. Det gör det hela ganska tight faktiskt. Jag glömmer sånt. Det som ligger i bakhuvudet och det som just har hänt. Nu blir det vila! Kram <3
Linnéa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress