Det blir bättre igen

När minnet inte fungerar blir vissa saker lite svårare. Jag glömmer hur lätt det är att halka bakåt igen. När jag ligger utslagen glömmer jag att det blir bättre igen. 


Just nu måste jag komma ihåg att betala in en räkning omgående. Jag har anmält mig till en kurs i rehabyoga som startar imorgon. Det här var en av anledningarna till att jag sett fram emot helgen! Det ska bli spännande att se vad rehabyogan är och hur jag (förhoppningsvis) kan få nytta av den. 

Om jag kommer ihåg att betala in avgiften alltså. Hur svårt ska det vara liksom :) 

Apropå minnen tänkte jag köra en liten tillbakablick här och dela några av mina bilder från instagram senaste tiden. Ha en ljuvlig lördag! 

Och! Jag vill även tacka för ert stöd och alla kloka, varma ord. Jag blir så rörd varje gång ni orkar ta er tid för att skriva en rad eller två. Varje gång ni visar att ni varit här genom att trycka på hjärtat eller bara smyger förbi. Tack ❤ 


Tyvärr har jag fortsatt problem med att kommentera på Wordpress-bloggar. Det startade redan i höstas. Jag skriver och skriver, men inget kommer igenom. Verkar som att jag är bannlyst från Wordpress eller något. Jag läser alltså många fler bloggar än jag kan kommentera. När jag hittar en lösning kommer ni märka det. Kram och heja alla er där ute som kämpar i motvind! 

Sanna

Åh vad spännande med rehabyoga, kan du inte skriva några rader om hur det var sen? :) Styrkekramar!

Svar: Ja, det känns jättespännande. Idag är första passet och jag kommer berätta mer om det senare. Det känns som helt rätt grej för mig just nu. Kram till dig med! :)
Linnéa

meh.blo.gg

Fantastiskt fina bilder!

Svar: Tack snälla :)
Linnéa

Lotta

Kram själv! Här är det onödigt mycket motvind just nu känner jag...

Svar: Usch! Nog med motvind nu. Ge oss lite vind i seglen istället. Kram på dig <3
Linnéa

JUNITJEJ

Jättefina bilder!

Svar: Tack så mycket :)
Linnéa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress