Veckolistan - vecka 13 -

Godast: Måste nog säga att efterrätten på vår trerättersmiddag under kick off/konferensen var godast. Jag åt specialkost (mjölk-, och glutenfri) och fick istället för glass en kokossorbet som var mindblowingly god! 

Roligast: Att vara ute och resa lite. Det var kul att komma till ett nytt ställe, att klara av det hela och - FAKTISKT - att träffa folk. Ibland förvånar jag mig själv. 
 
Skönast: Svårt... Skönt att jag hade eget rum att sova i på hotellet, men känns mer som en lättnad. Skönast är kanske ändå att jag idag börjar känna mig som mig själv igen, efter resa och influensan from hell. 
 
Tuffast: Att bli sjuk direkt efter resan. Att vara sjuk. punkt. Fy sjutton vad dåligt jag mått :-( 
 
Oro: Mest ångest innan resan faktiskt. När jag väl kom iväg kändes det ganska lugnt. Innan var jag allt annat än lugnt och var beredd att ställa in bara timmar innan. 
 
Överraskning: Skatten! Försäkringskassan har (som vanligt) dragit alldeles för lite skatt och jag måste betala tillbaka mycket mer än jag tänkt. Förstod att det skulle bli restskatt, men inte så här mycket. Fy sjutton vad arg och ledsen jag blev samtidigt. Vet inte om mina sommarsemesterplaner kan bli av nu :((  
 
Pod: Ingen 
 
Musik: Jag har fortsatt med Birdy den här veckan de få gånger jag lyssnat på musik. 
 
Skapande: Inget alls... tyvärr
 
Ser fram emot: En ny vecka. Vecka 13 kan dö. Välkommen vecka 14 istället. Det blir lite av en ny era även om inget stort förändras egentligen, men ändå mycket nytt. Förklarar längre fram :) 
 
Finaste: Havet var fint att se på. Inget vi är bortskämda med i Örebro. Att få hjälp är fint och att känna sig ok efter sjukdom är fint. Slut. 
 
Film/TV: "Hello, my name i Doris" <3 Hjärtevärmande film som kan streamas hos Viaplay just nu till exempel. Den gjorde min dag i fredags när jag flyttat mig från sängen till soffan för att låta febern sjunka. 
 
Samlat betyg: 3 svaga. Knappt. 
 
Veckans tips: Har inte hunnit kolla på något sånt under hela veckan. Så veckans tips är väl att skala av och inte söka efter något tipsigt. 
 
Over and out för vecka 13. Bye bye! 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress