Veckans lista - Vecka 16 -
Godast: Champagne! Jag fick en flaska när jag fyllde ett år äldre i veckan. Av min man! Vi skålade och det var lika gott som jag mindes det <3 
 
Roligast: Faktiskt att fylla år och få fira med familjen. Inget storslaget visserligen, mest härligt. Och roligast av allt att få fira med två nära vänner! 
 
Skönast: Att födelsedagen är över. Även om det var fint att bli firad så blir jag lite obekväm med uppmärksamhet från andra utanför familjen. 
 
Tuffast: Bakslaget, dippen, att det tog stopp i veckan. Att jag legat däckad av huvudvärk vid två olika tillfällen under veckan. 
 
Oro: Att jag sovit dåligt och halkar längre efter i återhämtningen. Vad är det liksom? Att jag får mer utslag på huden... Har aldrig haft hudproblem förut, men mina händer torkar ut och jag är röd och torr på ögonlocken. Senaste tiden värre än tidigare. Det oroar mig verkligen. 
 
 
 
 
Överraskning: Saker som händer från ingenstans. Att jag trots dippar och sömnbrist får idéer och hittar driv som jag inte trodde jag hade. Om än tillfälligt. Möjligheter som uppenbarar sig :) även om det inte blivit något mer än möjligheter än så länge. 
 
Pod: "Jag är sjuk i huvudet". Avsnitt 51 handlar om HSP (highly sensitive person) och avsnitt 52 om Utbrändhet. 
 
Musik: Någon slags nyhetsspellista på Spotify. Kan inga titlar :) 
 
Skapande: Akvarellmålande och instagrammande. Det har känts väldigt kreativt och skapande den här veckan. 
 
Ser fram emot: Småsaker som är planerade i veckan. En helg med hela familjen samlad. 
 
Finaste: Vänner alltså <3 Att jag har fler fina vänner än jag vågat tro för bara ett år sedan när jag kände mig så otroligt ensam här i världen. 
 
Film/TV: Har kollat ikapp på Grey´s anatomy som jag legat efter med. Hur mycket kan hända samma personer egentligen? Hur klarar de att jobba med alla sina personliga problem? Jag fattar inte! 
 
Samlat betyg: Trots dippen så ligger veckan på en stark 7:a! Dippen var bara kroppen som inte orkade längre, i övrigt har jag haft en finfin veckan! 
 
Tips: Tankar om utmattnings kloka inlägg om att påminna sig om varför en bör bromsa sig själv i tid. 
 
Tankar om utmattning

Alltså, ❤️❤️❤️, gullig du är!

Vad härligt att höra att du kan ta fram så mycket positivt trots att det dippat i utmattningen på sista tiden. Kreativitet är bästa medicinen! (och GA har jag slutat titta på just pga att det är som ett gift, att få veta mer om vad som händer i deras galet dramatiska liv! Fast saknar dom lite nu när du påminde mig!) Kram

Svar: Du kan va gullig! och så himla smart <3
Ja, humöret har återhämtat sig många gånger bättre än kroppen och hjärnan. Så själen mår bra för det mesta, men jag orkar inte alls allt jag vill och jag klarar inte allt kognitivt som jag vill och har kunnat.

Greys ja! Slutade titta för ett par år sedan, men har ändå lyckats titta ikapp eftersom jag saknade det. Tjuter i vart och varannat avsnitt. Ändå glad att jag kollat nu :) KRAM
bylittlenea.blogg.se

ISA

en podd om HSP!? måste lyssna! Grattis i efterskott också fining!

Svar: Ja, det var ett avsnitt om HSP som var intressant :) Tack snälla <3
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress