Vecka femton -listan-
Så vecka femton är strax slut även om påskhelgen fortsätter imorgon. Jag hoppas att ni fått en fin påsk, vad ni än haft för er. Vi kör en lista för veckan istället för att fördjupa oss enbart i helgen :) 
 
 
Godast: Rent generellt att vi ätit mycket grönt och färskt i veckan. Antagligen för att maken varit hemma och haft mer tid för att preppa maten :) Men veckans bästa var kanske ändå hans Cuban Sandwich i fredags <3 Inspirerad av filmen "Chef". 
 
Roligast: Att jag haft så mycket energi under veckan. Speicellt till en början då jag trots en halvtimmes längre arbetsdag har haft lite aktiviteter för mig efter jobbet. De aktiviteterna har även inneburit två fina möten med människor som fick min energi att skjuta i höjden ännu mer :) Dels ett oväntat möte med en gammal kompis från universitetet och dels ett planerat möte med Eva Svärd  som jag aldrig träffat innan, men vars blogg och instagram jag följt länge. Vi bor bara ett stenkast från varandra och jag blev väldigt glad över att hon ville hänga med mig på promenad och konstutställning i veckan. Vi hade så mycket att prata om och jag hoppas att vi får fler tillfällen att ses framöver. 
 
Skönast: Långhelg med familjen! 
 
Tuffast: En ganska vanlig sak vid det här laget...att vilja mer än jag orkar. Det har inte varit toppenergi varje dag och ibland har det gått trögt trots att jag har hjärtat fullt av vilja. 
 
Oro: Mest sånt som inte har med mig själv att göra faktiskt. 
 
Överraskning: Mest har jag nog överraskat mig själv genom att börja planera mer, boka in saker och styra upp saker. Någon sak i taget visserligen, men ändå - framtid, planering, ta ansvar för osv. Det har överraskat mig, att jag klarar det och får egna idéer. Att jag vill umgås med folk igen. 
 
Pod: "En underbar pod" där Clara Lidström (underbaraclara) berättar om en ny diagnos hon fått. Hon blev ju sjuk i utmattning ungefär samtidigt som mig, senaste tiden har hon fått en annan diagnos och det är ett bra samtal de har kring detta i podavsnittet. 
 
Musik: Ehm, minns inte om jag lyssnat så mycket på musik. Kanske har jag bara fortsatt på förra veckans
 
 
Skapande: akvarellmålande och promarkertecknande. Jag har så många idéer och köpte dessutom på mig nya penslar och papper under veckan! 
 
Ser fram emot: Sommaren! Så mycket :) Den kommer bli asbra! 
 
Finaste: Möten med fina människor <3 Det har varit så givande. Att lyssna på Bea Uusma i måndags. Hon höll en föreläsning om sin bok "Expeditionen" och var så inspirerande. Hennes entusiasm smittade verkligen och det var fint! Har ni inte läst hennes bok - GÖR DET! 
 
Film/TV: Häromkvällen kollade hela familjen på "Rouge One" som är senaste Star Wars-filmen, i övrigt inte så mycket tv som känns värd att minnas. Jo, förresten! Planet Earth 2 på SVTplay! SE! 
 
Samlat betyg: 7,5 kan vara högsta hittills. 
 
 
 
 
 
Lotta

Älskar Bea Uusmas bok! Köpte den först i pocket, men sen köpte jag den stora med bättre bilder i. Kan titta i och läsa den hur många gånger som helst tror jag. Rekommenderas varmt!

Svar: Jag känner likadant! Den boken är som en underbar juvel. Fick den i pocket av en kollega, men läste den först flera månader senare och var fast från start. Är så tacksam för jag hade aldrig valt den boken till mig själv. Var en mycket inspirerande föreläsning. Hon har dessutom hittat lite fler ledtrådar sedan boken skrevs!! :))
bylittlenea.blogg.se

Wilda

Åh Bea Uusma! Det hade jag velat höra! Och håller helt med om tipset om En underbar podd. Har också varit sugen på Planet Earth så det ska jag ägna några luncher och kvällar till att kika på. Känner så klart igen det där att vilja mer än jag orkar, alltid. Värsta månaden för mig nu i april och jag hade inte riktigt förberett mig på den här nivån av trötthet i år. Så lätt att glömma mellan åren. Så nu ska jag ta riktigt ordentligt hand om mig och ta bort hälften på schemat framöver.

Svar: Låter bra att du väljer att fokusera på dig själv och luft i schemat! Bea var fantastisk. Som hon fick behärska sig för att bara hålla föreläsning i en dryg timme och inte hela natten :) Väldigt inspirerande att lyssna på henne och hennes stora passion. Hoppas resten av april blir bättre <3 kram
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress