Måndag - och lätt uppochnervänd

Men på ett ganska bra sätt. Om det går. 


Idag är allt nytt på jobbet. Eller inte allt, men typ allt. Det har blivit ett nytt företag. Nytt namn, ny e-post, nya telefoner och framförallt ett nytt system att jobba i. De andra på min avdelning har lärt sig systemet tidigare än mig. Eftersom jag var sjuk i slutet av förra veckan blev det premiär för mig idag. 

Nytt, ovant och lite pirrigt. Det blev ett knapptryck i taget, men ärligt talat är väl det ganska bra ändå. För stresshanteringens skull. Ska bli spännande att se vad som händer framöver. 

Så lite rörigt för alla, men ganska bra första dag i det nya för mig. I alla fall. 

Och, vad skönt det är att vara tillbaka igen! Vill verkligen inte ligga hemma och tillfriskna/vila/återhämta mig mer. Vill vara på benen och fungera!!!! :) 

Snart tisdag! 

Helena

Visst är det en härlig känsla av att ändå få kunna vara på jobbet, även om det är tufft ibland :). Skönt att du ändå är lite starkare nu. Man har ju ändå lärt sig leva ett helt annat liv nu, jämfört med tidigare :) ♥

Svar: Ja, jag gillar verkligen att vara på jobbet nu igen. Inte för att få prestera utan för att det känns skönt att veta att jag mår bra nog. Det blir dippar ibland och varje gång undrar jag om allt är kört. Men på det stora hela är det roligt och härligt att kunna jobba, vara där och umgås med folk. För ett år sedan klarade jag inte ens att kliva över tröskeln eller se folk i ögonen där. Vilken skillnad! ❤❤
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress