Heja hjärnan!
 
Vilken vecka det har varit! 
 
Så mycket nytt. Både på jobbet, kanske främst där, men även inombords. Min stora utmaning har verkligen varit att B R O M S A mig själv lagom mycket. För nu har jag börjat få upp farten och då vill jag mer. Blir girig av att något känns bra liksom. 
 
För jag får lära mig så mycket nytt nu, trots att jag egentligen gör samma saker som förut så är det helt nytt. Nytt system och andra knapptryckningar. Lite nya rutiner och tillvägagångssätt. Allt blir säkert inte rätt, men både jag och mina kollegor gör så gott vi kan. Kanske kommer smällen för oss alla efteråt. Kanske blir det helt ok ändå tillslut. 
 
För min del känns det som att jag skulle vilja fira! Hurra för min hjärna som kan ta in ny information, som kan lära om från det gamla. Det är så stort!! 
 
Hurra för mig som tycker att det är roligt, men som ändå försöker komma ihåg att bromsa in och pausa. Trots att allt känns bra och roligt. För jag har verkligen lärt mig att det är en del av mitt liv och min vardag. BALANSEN! Konstant aktivitet är inte balans. Jag vet det nu :) 
 
För ett år sedan kunde jag inte ens tänka tanken på att kliva över tröskeln till jobbet utan att få panik... Idag känns det spännande att åka till jobbet. Kan jag lära mig det här kan jag lära mig en hel massa andra saker också framöver. Det ser jag fram emot! Så mycket!  
 
Så heja hjärnan för de framsteg du gjort under året som gått! Och heja hjärtat för alla modiga val som du gjort! Och heja mig för att jag fortsatt även när det känts som tyngst, när jag inte vågat tro eller hoppas. Heja dig som stöttat mig längst vägen. Vilket grymt team vi är!! 
 
Idag är en bra dag och bra dagar är alltid värda att firas, oavsett om risken finns att en tagit fel på dag ;) Då kanske en får fira dubbelt istället för att bara sitta och vänta på rätt dag. Som kanske aldrig kommer.... 
 
Hurra, hurra, hurra, hurraaaaaaaa! 
 
 
 
Lissen

Härligt att höra att jobbet känns stimulerande
Och att du tar det i din takt

Svar: Javisst. Jag gör det så gott jag kan. Det funkar faktiskt över förväntan även om jag dippar mellan varven. Är inte på 100% än, men är väldigt nöjd över nuläget.
bylittlenea.blogg.se

Annica

Vad glad jag blir när jag läser detta inlägg från dig:)
Jag blir så glad för din skull.
Så härligt att du känner att det går framåt för dig!
Jag kan korta stunder då och då få den där känslan
av energi och att jag mår bra igen men den känslan
försvinner så fort.
Längtar efter att få uppleva det du beskriver.
Var rädd om dig!
Kram från
Annica

Svar: Tack snälla! Min stora uppgift är verkligen att ta det försiktigt nu. Det är lätt att dra iväg, köra på och bara tycka allt är toppen. Vilan och pauserna behövs fortfarande. Det går fortfarande upp och ner, men på det stora hela mest upp nu. Kram
bylittlenea.blogg.se

Sofia

Underbart att det går så bra för dig!
Hejar på både dig och din hjärna...😃
Bra att du håller lite i bromsen också fast det är kul, det är svårt.
Kram Sofia

Svar: Bromsa är jättejättesvårt när allt känns bra, men jag jobbar på det. Idag tillåter jag mig att fira när det känns bra utan att oroa mig för om morgondagen inte blir likadan. Hellre det än ta ut ett bakslag i förskott liksom :) kram
bylittlenea.blogg.se

Camilla

Heja dig!!!! Ska också bromsa mig, har så lätt att bli girig som du beskriver (bra uttryck).
U go!

Svar: Ja, girig :D haha! En vill ha mer av det som känns bra. Bromsen är det svåraste just nu. Jag får påminna mig själv om och om igen. Kram
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress