En promenad på stranden sent i mars

Jag såg tyvärr inte så mycket av själva Båstad när vi var där med jobbet häromveckan. Vi höll enbart till på hotellet, men ett par korta vändor till stranden hann jag med. Det gav mer energi att vara där en kort stund än att krypa ner under täcket. I alla fall just vid de tillfällena. 

Trots att det var gråa dagar, med mulen himmel och dimmiga omgivningar, var det otroligt vackert. Som Örebroare ser en inte havet så ofta direkt.... Vi är inte bortskämda med sjöar runt knuten heller. Det saknar mitt Sörmländska jag :) Att bara ta cykeln till badet. Eller möjligheten att slänga ihop en sallad efter jobb/skola/fritids och åka med familjen till stranden under sommaren....som min mamma gjorde med mig och min bror när vi var i mina barns ålder. 

I alla fall...så här var mina korta stunder vid havet i slutet av mars...

Anonym

Här har jag tillbringat alla mina barndoms somrar, även en del som vuxen 😍☀ Du har verkligen lyckats fånga det vackra😍👍☀

Svar: Åh, vad underbart att ha en massa barndomsminnen därifrån. Kan tänka mig att det är fantastiskt på sommaren! Tack snälla, vad glad jag blir :))
bylittlenea.blogg.se

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress