Veckans länktips
Häpp, här kommer några tips på intressanta saker jag hittat senaste tiden <3 Hoppas att ni hittar något som intresserar även er. 
 
  • Två blogginlägg om träning efter utmattningsdepression: PT-Fia och PT-Emma  båda är vältränade personer som prefixet PT vittnar om och nyligen tog båda upp det här med träning och utmattning. De skriver utifrån egna erfarenheter vilket gör det väldigt intressant. 
 
  • Våga prata om psykisk ohälsa på jobbet - Det här tycker jag är superviktigt, men det handlar inte bara om att våga berätta om sina egna besvär! Det handlar även om hur vi bemöter någon som berättar. Jag upplever att jag innan min sjukskrivning möttes av väldigt svala reaktioner. Att det inte fanns något problem på arbetsplatsen, ungefär som om det bara var jag som överreagerade och att det var tråkigt för mig om jag mådde dåligt. Om någon mer än mig vågar tala om sitt psykiska mående hoppas jag att de kan bli bemötta med större förståelse och snabbare reaktioner från chefer/kollegor. 
 
 
  • Länk till flera länkar - Fuck Utmattning har samlat en mängd intressanta länkar, artiklar och forskningsresultat på sin hemsida. Finns även på facebook. 
 
 
  • Högkänsliga har hemliga superkrafter - En lite mer peppande artikel om att vi högkänsliga personer faktiskt har superkrafter som är till för att skydda flocken :) Det finns alltså ett rätt bra syfte med att vara lite extra sensitiv för intryck, uttryck, stämningar och att analysera allt på flera plan hela tiden. Vi härstammar från superhjältar :D 
 
Oj, det blev många länkar den här veckan, men så är det ibland. Som sagt, hoppas ni har glädje av dem. 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress