Semesterplanerandet pågår
Vi planerar och förbereder....för snart är det dags. Semester och en liten resa med familjen. 
 
Verkligen inget fancy, inget flygplan, inget hotell, inga restauranger (kanske någon, men inte dagligen). Vi fortsätter på senaste årens tradition med ett undantag. I år har vi en stuga som bas istället för att bära med oss ett tält till en ny plats varje natt. 
 
Fjällen, snart kommer vi för att uppleva tystnaden och lugnet! 
 
 
 
Jag räknar med att kameran får jobba hårt under vår vistelse (och förutsätter att regnet inte kommer ösa ner hela tiden). Vet att jag fått önskemål om att skriva lite om kamera och fotande och klurar på ett sånt inlägg. Ska försöka få ihop några rader om hur jag gör och tänker kring det framöver :) Det och rawfoodbrownie-receptet som jag lovat :) Håll ut, det kommer! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Fröken F

Åh vilka underbara bilder, jag älskar fjällen! Där finner jag en inre ro som jag inte har funnit någon annan stans tror jag. Ja kanske i min trädgård nu, men ändå inte på samma sätt. Var bär det av?

Svar: Naturen är verkligen helande. Trädgård, skogar, sjöar och fjäll <3 Just fjällen är så härligt för där befinner man sig så långt från...allt egentligen. Det är bara där och då som gäller. Underbart. Vi var i Härjedalen för två år sedan och i Jämtland förra året, i år hamnar vi mittemellan (men det ligger i Härjedalen). Hoppas på mycket tid utomhus och att hitta tystnaden där :)
Linnéa

Eva Svärd

Så underbara bilder! Vart vandrar ni? Det ser lockande ut att ta sig ut på fjället. Kram

Svar: Tack! För två år sedan var vi i Härjedalen och förra året i Jämtland och gick en bit av jämtlandstriangeln. I år ska vi vara mittemellan fjällen vi besökt innan, men kommer vara i Härjedalen. Det är något visst med att vara långt från allt annat, bara ha tystnad och mäktig natur omkring sig. Ta ett steg framåt, sedan ett till och ett till. Inget annat. I år kommer vi att ha en stuga och göra dagsutflykter. Om allt stämmer och funkar vill jag och maken ta en tvådagarstur på egen hand för att ta oss upp på Helagsfjället (strax under 1800 m.ö.h), men det beror på allt liksom :) Jag har tidigare inte varit någon äventyrare, men just lugnet i naturen har skapat ett beroende hos mig. Jag har börjat prata om att jag ska upp på Kebnekaise någon gång. Tanken hade inte slagit mig för ett par år sedan, men nu är den med bland saker jag vill göra i livet :)
Linnéa

Eva Svärd

Så härligt det låter. Blir riktigt lockad av dina Bildt. Köpte mig vandringskängor i våras. Tänker vandra i Spanien, Caminon, men inser att det inte blir i höst som jag hoppats. Men en tur i svenska fjäll kanske.

Svar: Åh, även jag har tänkt tanken om att kunna gå Caminon någon gång längre fram i livet :) Svenska fjällen kan vara kalla och regniga, men de kan även vara alldeles, alldeles underbara :)
Linnéa

Helena

Så underbart härligt, älskar också fjällen, det är balsam för själen, verkligen. :), kram

Svar: Ja, verkligen! Kram
Linnéa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress