Läge att fira en aning

Idag är det läge att fira! Jag tränar mig på att fira och klappa mig själv på axel. Inte bara för prestationer och bedrifter utan för så mycket mer. Jag skulle, i dagsläget till skillnad från tidigare i livet, inte tycka sämre om mig själv om veckan inte blivit som den blivit.

Den här veckan har jag varit på jobbet, utan att jobba, två timmar per dag - fem dagar på raken. Det är första gången sedan beslutet om aktiv sjukskrivning togs i början av april. Innan har utmattningen tagit över, men nu hade den inte makten över mig på samma vis! Det är vad jag vill fira. Ett steg fram för mig, ett bakåt för utmattningen.

Firande kan se ut på många sätt och är ett ämne jag tänkt återkomma till snart :) idag firar jag genom att käka lunch på stan med familjen. Vi har lite annat att fira också. Bilden kändes festlig, men jag sitter inte med glaset, som ni ser här ovan, just nu ;)

På måndag, ja då ska jag börja jobba 25%. Det känns... Inte det minsta jobbigt just nu. Det känns bra och helt rätt. Hade någon sagt 50% hade jag inte känt likadant, men 25% är tiden jag vant mig vid. Att jobba med vissa uppgifter istället för att bara sitta av tiden kommer faktiskt att funka!

Som vanligt tar vi det hela en endaste dag i taget :)

Ha en fin fredag allihop!

Ann

Lycka till med att börja arbeta💪du kommer klara det galant! Vad jobbar du med?

Svar: Tack, vi hoppas det! Sitter på kontor, jobbar med kundservice.
Linnéa

Tankar om utmattning

Åh härligt! Vad glad jag blir för din skull att det känns så bra! Kram och ha en fin helg

Svar: Tack! Och detsamma :) kram
Linnéa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress