En bild av semesterfeelingen
Den här sommaren...och den här semestern jag haft har varit så otroligt välgörande för mitt välmående. Jag känner mig mer upprätt än på....jättelänge. Som om jag nästan kan stå rakt, nästan räta på mig, nästan hålla balansen. 
 
Jag vågar verkligen inte tro för mycket och vet att även detta kan vara en tillfällig känsla. Precis som jag inte vill drunkna i de jobbiga känslorna bör jag kanske inte drunkna i de bra känslorna, men just nu känner jag mig överväldigande glad och tacksam för att ha fått den här chansen till återhämtning som sommaren och semestern gett mig. Jag har tagit det till mig, tagit tillvara det och kunnat njuta av allt så innerligt att jag hoppas kunna bära med mig det länge framöver. 
 
Nya tider väntar, nya utmaningar och andra slags dagar...men att veta att det faktiskt kan kännas bra igen!! Efter allt det mörka, tunga och jävliga... det är så fint. Det går upp och det går ner, men det går framåt. Myrsteg ibland och kliv ibland. Framåt, vidare till något som inte är som förut. 
 
Det tunga, jobbiga och jävliga är ok, även när det inte är ok. Det fina, härliga och underbara är ok, även när en undrar om en gjort sig förtjänt av att må bra. Vi förtjänar alla att må bra och att njuta när vi gör det. Hur ska vi annars kunna bli, och förbli, friska? Eller lyckliga <3 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress