Bildkavalkad från 2016

Här kommer ca 50 bilder (av varierande kvalitet) från mitt 2016. I januari startades bloggen här trots att jag knappt visste hur eller varför. Jag visste bara att jag ville dela med mig av mina tankar och upplevelser när min värld vändes uppochner. Efter lite kringelkrokande tycker jag mig ha hittat något i bloggen som jag vill ta med mig in i 2017. Jag trodde nog aldrig, när jag startade, att jag skulle ha kvar den så länge som ett år, men nu ett år senare, känner jag enbart en stor lust att fortsätta. 

 
Jag har så mycket jag vill säga och dela med mig av. Fortfarande. Och du! Du som läser här och du som gillat och kommenterat! Det är ju även för dig jag skriver. För att mina ord, upplevelser och tankar ska fylla ett syfte och kunna hjälpa andra. 
 
Ni är ett gäng personer som klickar er hit varje dag. Varje dag <3 Ni är ett gäng som lämnar peppande, stöttande och helt otroligt kloka kommentarer, eller kanske bara gillar inläggen. Tack för era ord och tack för att ni följer med både genom det tunga och det vackra. Ni är guld <3 Tack och tack! 
 
Jag hoppas verkligen att ni vill följa med mig in i 2017! Jag hoppas att vi tillsammans kan göra detta till en plats där utmattningssyndrom kan göras mer begripligt och en plats där utmattningssyndrom kan få ett ansikte ännu mer än nu. Jag förstår att många inte vågar annat än vara anonyma, men just därför vill jag ge den här sjukdomen en röst. Så vi en dag inte känner ett behov av att gömma oss eller vara tysta. Det är redan en så otroligt ensam sjukdom. Det behöver inte vara ensamt när vi är så många som delar upplevelser och erfarenheter som ingen utanför riktigt kan förstå. Tillsammans med mina bloggkollegor bygger vi en mer nyanserad bild av livet med utmattningssyndrom. Jag hoppas att vi gemensamt kan hjälpa andra som är sjuka, eller som kanske är på väg att bli sjuka på grund av stress. 
 
Kommentera, dela, önska, fråga! Vi gör det här tillsammans! Om du själv har en berättelse kring utmattning eller långvarig sjukdom som du vill dela med dig av i ett gästinlägg kan du hojta till så fixar jag det. Varje berättelse gör nytta för någon. Det är dessutom ganska skönt att få skriva av sig.
 
Ni kan även följa mig och min berättelse på Twitter, instagram och hänga med i blogguppdateringar via Bloglovin
 
2017 är på ingång och vi är redo! Här nedan ser ni bitar av vad jag lämnar bakom mig. Tack för alla lärdomar 2016... Du har varit ett minst sagt annorlunda år.  
 
Gott nytt år vänner!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Helena

Önskar ett riktigt Gott Nytt År till dig och din familj. Tack för att jag fått följa dig i din fina blogg, med otroligt fina bilder :). Nu får vi hoppas att det vänder år 2017 och hoppas på ett bra år. Det är bra att vi kan stötta varann när det är kämpigt. Kram ♥

Svar: Tack och jag önskar dig detsamma! Ett bättre 2017 för oss båda och våra familjer! Tack för att du följer mig här och för att jag får följa dig på din resa. Det är så värdefullt att veta att det finns fler där ute som känner igen sig och som kan hjälpa mig att inse vad som händer när kropp och hjärna strejkar. Det är fint att vi har varandra. Har förresten märkt att jag ibland inte får igenom kommentarer på just wordpressbloggar, vet inte om det är hos mig det ligger eller om det är något annat knas, men ibland verkar de inte ta sig igenom. Gäller inte bara hos dig utan även på ett par andra ställen. Jag läser i alla fall dina inlägg och kommenterar de flesta, även om de kanske inte syns :-s vill bara att du ska veta det <3 Stor kram
Linnéa

Lotta

Önskar dig en lugn nyårsafton och en bra början på nästa år! Tack för att du delar med dig här! Det känns som att ha en extra familj och vänner på nätet, och det är ovärdeligt i den här situationen!

Lotta

Önskar dig en lugn nyårsafton och en bra början på nya året. Tack för att du delar med dig här. Det känns som man har en extra familj och vänner här på nätet, vilket är ovärderligt i den situation vi är i!

Svar: Tack och detsamma! Ett riktigt fint 2017 önskar jag dig! Jag håller med, det känns som att jag har fått en hel hög nya vänner och en förlängning av familjen här på nätet. Ett gäng människor som finns där, som hör och förstår så mycket mer än jag någonsin kunnat ana. Det är så värdefullt! Kram och god fortsättning :)
Linnéa

Helena

Värdefullt att ha varann i med och motvind ). Ok ja jag vet inte vart felet kan ligga, märkligt att det försvinner. Får kolla upp det. Kram

Svar: Verkligen värdefullt :) Nej, det kan ju vara hos mig så klart. Men om jag verkar tyst så kanske det är därför. Läser allt som sagt :) Kram
Linnéa

Helena

:) :)

Svar: <3
Linnéa

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress